Yoga

Yoga

Sinds jaar en dag volgt Irene in haar vrije tijd yogalessen. Door de jaren heen heeft zij zich meer en meer verdiept in alle aspecten van Yoga en in hoe groot en vooral hoe positief de uitwerking is op haar persoonlijke ontwikkeling. Het was dus een logische stap de opleiding tot Hatha Yogadocent te volgen. In 2019 rondde zij deze studie af en inmiddels heeft zij een aantal yogalessen opgestart en kan zij haar kennis overdragen. Irene is daarbij sinds mei 2020 gediplomeerd Yin Yoga docent. Het lesgeven ervaart zij als een belangrijke en mooie aanvulling op haar bestaande massagepraktijk.

Wat is Yoga?

Letterlijk betekent Yoga ‘verbinding’ en met ‘verbinden’ wordt bedoeld het in balans brengen van lichaam en geest door het aannemen van verschillende houdingen én door ademhaling. Uiteindelijk wordt totaal bewustzijn gecreëerd; de connectie met je ‘ware ik’.

Wat levert Yoga op?

Yoga levert - door het lichaam in beweging en weer tot rust te brengen, gebruik te maken van de ademhaling en meditatie - een lenig en sterk lichaam op. Het helpt te ontspannen en te focussen.

Door haar opgedane kennis tijdens opleidingen, het zelf volgen van yogalessen, aangevuld met haar werk als masseur én haar uitgebreide kennis van het lichaam kan Irene haar cursisten goed begeleiden in de houdingen, met de ademhaling en verdieping binnen de houding.

Yoga gaat niet alleen over houdingen, maar is ook een levenswijze en filosofie. Irene laat dit in de lessen enigszins terugkomen, maar het werken met het fysieke lichaam staat centraal.

Geïnteresseerd?

Irene geeft individuele yoga maar ook bij u in het bedrijf. Voor meer informatie: info@metamoves.nl.

Yoga oefeningen goed voor houding en geest