Massage

Massage

Thaise Yogamassage

Deze massagetechniek is in Thailand ontstaan vanuit de yoga en acupressuur-technieken (shiatsu). De yoga-strekkingen houden/maken de spieren, botten en gewrichten soepel en sterk, de acupressuur-techniek zorgt ervoor dat energie vrij door de energiebanen gaat stromen. Door de Metta (liefde, mildheid en respect)-benadering ontstaat ook een meditatief effect.

Deze massagevorm kent een lange historie. Zo paste de persoonlijke arts van Boeddha deze therapie al toe en tot op de dag van vandaag is deze massagetechniek een belangrijke behandelmethode in de Thaise ziekenhuizen.

De Thaise Yogamassage ontspant, bevordert de bloedsomloop, lymfedoorstroming waardoor chronische fysieke pijn of klachten kunnen verdwijnen. Hierin is Holistic pulsing verweven.

Stoelmassage

Stoelmassage wordt gegeven in een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel. Ongeveer tachtig verschillende drukpunten op de rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen worden in circa 15 minuten behandeld. De massage zorgt ervoor dat energie vrij kan doorstromen en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit levert een ontspannen en fit gevoel op en zal daardoor (werk-)prestaties bevorderen.

Stoelmassages kunnen zowel in de Metta Moves-praktijk gegeven worden, maar ook op locatie.

Meer informatie over yoga bij uw bedrijf.