Covid-19 in de praktijk

Covid-19 in de praktijk

In de praktijk gelden voorlopig een aantal regels i.v.m. Covid 19:

  • Kom op de afgesproken tijd en niet eerder, zodat ik voldoende tijd heb om de ruimtes waar je voorganger geweest is te reinigen en te ventileren en je geen andere klant tegenkomt. Ben je toch iets eerder dan staat er buiten een bankje waar je op kunt wachten.
  • Houd bij binnenkomst 1,5 meter afstand.
  • Er staat beneden een flesje desinfecterende handgel waarmee je je handen moet reinigen voor je naar boven loopt.
  • Probeer zo min mogelijk met je handen contact te maken met de deurklinken, trapleuning enz.
  • Er is ook een handgel in de praktijk om je handen te desinfecteren.
  • Je spullen (telefoon en sleutels) stop je in je jaszak of in je tas.
  • Je hangt je jas en tas op, op de daarvoor bestemde haken in de praktijk. Dus geen tas op de grond of jas aan de stoelleuning.
  • We maken een nieuwe afspraak via WhatsApp zodat je telefoon of agenda in de tas kan blijven.
  • Je maakt liever geen gebruik van het toilet.

Je kunt een afspraak maken

Wanneer je niet valt onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM. Mensen met o.a. aandoeningen aan het hart of longen, mensen met diabetes en een verminderde weerstand tegen infectieziekten (bijvoorbeeld tijdens chemokuur of bestraling) kunnen beter geen extra risico lopen door naar de praktijk te komen.

Je ben van harte welkom In de praktijk

Als je geen van de volgende klachten hebt: (neus) verkoudheid, hoesten, niezen, loopneus, keelpijn, verhoging of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, moeheid, je ziek voelen of diarree.

Heb je op het moment van de afspraak één van bovengenoemde klachten, dan kun je kosteloos de afspraak verzetten. Ook bij twijfel altijd bellen of appen om de afspraak te verplaatsen! Nadat je 24 uur klachtenvrij bent ben je weer welkom. Wanneer ik als masseur zijnde één van bovenstaande klachten heb, zal ook ik de afspraak niet door laten gaan en je daarover informeren.

Ik hoop dat alles zo duidelijk is. Mocht je vragen hebben mail, app of bel me dan vooral. Ook wanneer je als vaste klant aanvullingen, tips of ideeën hebt om het voor iedereen zo ontspannen mogelijk te maken om naar de praktijk te komen dan hoor ik het graag.

massage en yoga in beverwijk