De eerste kennismaking met massagemethodieken had Irene Schelvis in 1995. Haar massagekennis heeft zij in de loop der jaren uitgebreid. Zij volgde op dit gebied de volgende studies:

 

Sportmassage;

Massage- en bewegingstechniek;

Touch Pro Stoelmassage;

Thaise Yogamassage;

Natuurgeneeskundige therapie in de Thaise Yogamassage;

Thaise Yogamassage bij zwangerschap;

Thai Acupressure for Orthopedic Pains.

 

Praktijkervaring deed zij op als assistent bij de Academie voor Massage en Beweging in Amsterdam en als assistent-docent bij de studie Thaise Yogamassage van Thai Dee.

 

In 2001 ging zij zelfstandig aan het werk als Stoelmasseur en heeft een langdurige professionele relatie opgebouwd met bedrijven als Albert Heijn BV, Van Gansewinkel, Etos BV en Qualogy Consultancy BV.

 

Haar interesse voor de Thaise Massagetechnieken ontstond in 2006, toen zij de training Thaise Yogamassage volgde, eerst in Nederland en in 2007 in Thailand. Deze laatste studiereis heeft er toe geleid dat Irene zich aanmeldde voor de opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut in de Thaise Yogamassage, die zij in 2010 afrondde.

 

 

Metta (pali) betekent "zijn" in volledige aandacht, met de beste intenties en wensen voor elk levend wezen. Moves symboliseert de constante beweging en wisselwerking tussen de therapeut en cliŽnt.

 

 

                                                                        info@mettamoves.nl