Thaise Yogamassage:

Deze massagetechniek is in Thailand ontstaan vanuit de yoga en acupressuurtechnieken (shiatsu). De yogastrekkingen houden/maken de spieren, botten en gewrichten soepel en sterk, de acupressuurtechniek zorgt ervoor dat energie vrij door de energiebanen gaat stromen. Door de ‘Metta’ (liefde, mildheid en respect)-benadering ontstaat ook een meditatief effect.

 

Deze massagevorm kent een lange historie. Zo paste de persoonlijke arts van Boeddha deze therapie al toe en tot op de dag van vandaag is deze massagetechniek een belangrijke behandelmethode in de Thaise ziekenhuizen.

 

De Thaise Yogamassage ontspant, bevordert de bloedsomloop, lymfedoorstroming waardoor chronische fysieke pijn of klachten kunnen verdwijnen.

 

 

Touch Pro Stoelmassage:

Stoelmassage wordt gegeven in een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel. Zo’n tachtig verschillende drukpunten op de rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen worden in circa 15 minuten behandeld. De massage zorgt ervoor dat energie vrij kan doorstromen en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit levert een ontspannen en fit gevoel op en zal daardoor (werk-)prestaties bevorderen.

 

Stoelmassages kunnen zowel in de Metta Moves-praktijk gegeven worden, maar ook op locatie.

 

(link: meer info voor bedrijven)

 

Holistische Ontspanningsmassage:

Bij een holistische massage wordt uitgegaan van het fysieke lichaam. Het fysieke lichaam werkt immers als ‘doorgeefluik’ naar het innerlijk. Deze massage verbindt het lichaam met de geest, waardoor gedachten tot rust komen (mentaal) en ervaringen van harmonie en eenheid worden ervaren (spiritueel).

 

                                                                        info@mettamoves.nl